Contacts Project Coordinator

CDE Petra Patrimonia

Bd des Martyrs couvent des Cordeliers, 04300 Forcalquier

Mail info@bacchus-sme.eu

 

This project has been funded with support from the European Commission.

This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Copyright © 2017 Senscop. All Rights Reserved.

Project references 2016-1-FR01-KA202-023903

Асоциирани партньори

Винарска изба Villa Vinifera

Винарска изба Villa Vinifera е един от асоциираните партньори по проект BACCHUS SME, основана през 1936г. и разположена в китното село Брестовица, област Пловдивска, България и е известна с производството си на вино от сърцето на Тракийската низина (винения район - южна България). Собствените лозя на избата също са разположени около с.Брестовица, в Горно-тракийската низина.

Това е класическа винарска изба, единствена по рода си, която все още използва традицонния начин на произовдство с дъбови бъчви.

Магичният свят на Villa Vinfera е място, където си дават среща класическите технологии и съвременните високи стандарти за качество, като произвежданите вина и ракии са разпознаваеми и любими на милиони хора по света. Villa Vinifera предлага всичко - като започнем от автентичните, нетолкова известни видове като Маруд и Мискет, и стигнем  до добре познатите Мерло, Каберене Совиньон, Шардоне, Траминер и Мускат. Тази винарска изба използва индивидуален подход, не само според предпочитанието на клиента относно етикета и бутилката, но и за цялостната му концепция за виното. Предлагат се вина с вкус на рози, снежно вино и много други – щом клиентът може да си го представи, те  могат наистина да го реализират.

Ежегодно, Villa Vinifera като производител на висококачествени вина е посрещавана от повече от 150 туристи, които могат да участват в дегустация на вино, туристическа обиколка на лозите и представянето на технологичния процес за производство на вино, както и да посетят ВИ повреме на Празниците  на виното в регион Пловдив. През 2019г. град Пловдив ще бъде Европейска столица на културата, което прави региона изключително атрактивен за туристите, не само като културна дестинация, но също така и като средище на различни панаири, събития, изкуства и занаяти и др., което високо се цени от туристите.

 

Контакти:

Адрес: България, 4000 Пловдив, бул. Свобода 69

Телефон: +359893 046 924

Търговски директор: +359 888 495 747, +359 888 515 189

Sales@Villavinifera.com

owner@villavinifera.com